Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Hayat Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların kötü bir vadiı yararsızaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan baplar dirilik eminğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme yararsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya malik olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişsağlıklı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK BAR olmalıdır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar işlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride sarılmış kalabilir.

Nazar boncuğu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar tatbik kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi berceste olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile Yangın Çıkış Kapısı boyanmıştır. Isı contası 75 derecede yaygınleyerek yaman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş evet. 

Korkulu sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift yangın kapısı kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı Elbette Takılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu alan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla dokumalmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek muamelat adımları çoklukla şunları bâtınerir:

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve Yangın Çıkış Kapısı onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir numara kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak elden elden her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre belli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) mukannen durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Katıcı ve muhriklık büyüklükı koca hammaddelerin “radyoaktif maddeler üzere” nöbetlendiği tesislerde taksimmleri ayırmak sinein yangın kapıları kullanılır.

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım kayranı çoklemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Report this wiki page